Fiat Ducato Goederenvervoer

Modellen

Overzicht

Fiat Ducato Goederenvervoer

Diesel - CNG
115 - 177 pk / 85 - 130 kW
5.7 - 8,9 (l/100km)
2
Euro 6
Handgeschakeld - Comfortmatic automaat

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

Klaar voor de toekomst

De nieuwste generatie bedrijfswagens
De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds belangrijker. Op basis van die uitgangspunten is de Ducato Bestelwagen ontwikkeld, de ideale oplossing voor een wereld die constant in beweging is.
Een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat uw transporteisen ook zijn. Met de Fiat Ducato is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

De DUCATO is ontworpen om ondernemers zoals u het maximale uit hun bedrijf te laten halen. Zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, met keuze uit meer dan 300 verschillende versies, maken hem tot een onbetwistbare marktleider. Welke versie u ook kiest, u kunt altijd op hem rekenen om uw bedrijf verder te laten groeien en klaar te maken voor de toekomst.   

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met de Ducato en Ducato Heavy bent u verzekerd van optimale efficiency, maximale flexibiliteit en hoge laadvermogens tegen bedrijfskosten die tot de laagste op de markt behoren.

Efficiency van de nieuwste generatie

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met de Ducato en Ducato Heavy bent u verzekerd van optimale efficiency, maximale flexibiliteit en hoge laadvermogens tegen bedrijfskosten die tot de laagste op de markt behoren.

 

De Ducato-bestelwagens zijn ontworpen om goederen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te vervoeren. Wat betreft veelzijdigheid behoren ze tot de top van hun segment, mede dankzij de uiterst praktische laadruimte, achterdeuren die over de volle hoogte en tot maximaal 270° kunnen worden geopend en de extra lage laadvloer voor het moeiteloos in- en uitladen van zware goederen.
De beschikbare motoren onderscheiden zich stuk voor stuk door lage bedrijfskosten, zoals de 140 Natural Power-krachtbron, een stille en emissiearme aardgasmotor met een vermogen van 135 pk (100 kW). Voor het zwaardere werk is er de Ducato Heavy, die net als de Light-versie leverbaar is in talloze varianten, zodat voor elk soort transport een passende oplossing wordt geboden.

 

Ontworpen voor professionals
Kies de oplossing die het meest geschikt is voor uw dagelijks werk:

 • - Gesloten bestelwagen - Groot in kleinschalig goederenvervoer
 • - Bestelwagen met zijruiten
 • - Bestelwagen met dubbele cabine - Meer ruimte voor mensen

 

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Exterieur

Stijl van de nieuwste generatie

De Ducato is helemaal ‘city-proof’. Hij onderscheidt zich door een modern en dynamisch design waarin stijl en functionaliteit samengaan. Zijn voorbumper, grille en koplampen onderstrepen zijn onverzettelijke karakter.
Al deze onderdelen kunnen bovendien naar eigen voorkeur worden aangepast voor het creëren van een uitstraling die past bij uw bedrijf: want het zijn de details die het verschil maken.


Vierdelige frontsectie

De voorbumper is samengesteld uit drie delen die afzonderlijk kunnen worden vervangen. Dit maakt snelle reparaties mogelijk, waarbij de kosten binnen de perken blijven. De grille, verkrijgbaar in metallic grijs of glanzend zwart, is eveneens apart vervangbaar.


LED-dagrijlichten
De koplampen met LED-dagrijverlichting bieden een 40% hogere lichtopbrengst en zijn hoog op de carrosserie geplaatst, waar ze goed zijn beschermd tegen parkeerschade.


Warmtewerende voorruit
Optioneel is een warmtewerende voorruit van Solex-glas leverbaar die is voorzien van een onzichtbaar laagje metaaloxiden in het glas. Deze reflecteren de uv-straling in het zonlicht, waardoor het interieur koeler blijft. Een bijkomend voordeel is dat op zonnige dagen de airconditioning minder intensief hoeft te worden gebruikt, wat een gunstig effect heeft op het brandstofverbruik.


Remsysteem
Het remsysteem is verbeterd om zowel de prestaties als de geruisloosheid van de remmen te verbeteren.


Koplampsproeiers.
De hogedrukstraal van de uitschuifbare koplampsproeiers zorgt voor een effectieve reiniging van het gehele koplampglas. Dit verbetert het zicht en verhoogt zo ook de rijveiligheid.


Mistlampen
De mistlampen zijn diep verzonken in het onderste gedeelte van de voorbumper gemonteerd waar ze het wegdek optimaal beschijnen en goed beschermd zijn tegen steenslag en parkeerschade.


Elektrisch verstel- en inklapbare buitenspiegels
De buitenspiegels met aparte groothoeksectie garanderen een panoramisch zicht naar achteren. Voor maximaal gebruiksgemak zijn ze elektrisch verstel- en inklapbaar.


Uitschuifbare treeplanken
De automatisch uitschuivende treeplanken bij de achterdeuren en de zijschuifdeur vergemakkelijken het in- en uitstappen. Beide treeplanken zijn voorzien van een aluminium antislip-oppervlak en hebben een draagvermogen van 150 kg.


Wielophanging
Voor de Ducato zijn in totaal zeven verschillende typen achterwielophanging verkrijgbaar:

 • - Starre as met enkelbladsveren
 • - Starre as van 'comfort-type' met enkelbladsveren en
    stabilisatorstang
 • - Starre as met tweebladsveren
 • - Starre as met tweebladsveren, grotere bodemvrijheid en
    stabilisatorstang; ook verkrijgbaar met een tot 2500 kg
    verhoogde maximum achterasbelasting
 • - Starre as met veren van composietmateriaal (15 kg
    gewichtsbesparing), grotere bodemvrijheid en stabilisatorstang
 • - Starre as met luchtvering en niveauregeling; ook verkrijgbaar in
    comfortversie voor zware soorten opbouw


Verstevigde carrosserie
De carrosserieconstructie is op een aantal essentiële punten versterkt, waardoor de robuustheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van zowel de vaste als beweegbare delen zijn verbeterd.


Parkeersensoren
De ultrasone parkeersensoren in de achterbumper worden automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Bij het naderen van een obstakel klinkt er een geluidssignaal waarvan de frequentie toeneemt naarmate de afstand tot het object kleiner wordt.


Achteruitrijcamera
De camera wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling, waarna de zone achter het voertuig wordt weergegeven op het Uconnect™-scherm in het dashboard.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Interieur

Met plezier aan het werk

Dankzij de ongekend grote keuze aan afmetingen en laadvolumes zijn de praktische mogelijkheden van de Ducato vrijwel onbegrensd. De achterdeuren zijn zo ontworpen dat iedere vierkante centimeter aan laadruimte ook daadwerkelijk kan worden benut.
Optioneel zijn achterdeuren leverbaar die tot 270° worden geopend. Van opzij is de laadruimte bereikbaar via één of twee gemakkelijk te openen schuifdeuren die vanaf wielbasis 3450  mm voldoende breed zijn om europallets te kunnen laden en lossen.
Andere sterke punten zijn de royale afstand tussen de wielkasten en de regelmatige vorm van de laadruimte, waardoor deze optimale mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van planken, plateaus en scheidingswanden. Met het oog op de veiligheid is de laadruimte voorzien van sjorhaken om de lading vast te zetten.

 

Dashboard en instrumentenpaneel
Het dashboard van de Ducato blinkt uit in ergonomie: alle klokken en displays zijn in één oogopslag afleesbaar en alle bedieningselementen bevinden zich intuïtief onder handbereik. Het is beschikbaar in twee stylingvarianten, Classic en Techno, waarvan de laatste zich onderscheidt door zilverkleurige omlijstingen rond de luchtroosters.


Tablet/smartphone-houder
Deze uiterst praktische houder biedt de mogelijkheid een smartphone of tablet van maximaal 10 inch goed in het zicht op het dashboard te bevestigen. Ideaal voor bijvoorbeeld het digitaal bijhouden van afleveringen.


Infotainment
De Ducato is verkrijgbaar met een UconnectTM-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie met 5-inch touchscreen, Bluetooth® handsfree-telefonie, bedieningstoetsen op het stuurwiel en USB- en Aux-aansluiting op de middenconsole. Dit systeem is ook verkrijgbaar met navigatie en DAB digitale radio.


Automatische airconditioning
Alle versies van de Ducato kunnen worden uitgerust met een handbediende of automatische airconditioning die voor een aangenaam klimaat in de cabine zorgt.


Gekoeld dashboardkastje
Het gekoelde dashboardkastje houdt dranken en etenswaren koel wanneer de airconditioning is ingeschakeld.


Webasto-standverwarming
De programmeerbare Webasto Thermo Top ‘C’-standverwarming biedt de mogelijkheid het interieur voor te verwarmen. Het inschakelen kan tot 24 uur voor vertrek met de timer worden ingesteld. Het systeem is ook verkrijgbaar in een automatische versie zonder timer.


Stoelverwarming en geveerde bestuurdersstoel
Voor meer comfort op koude dagen zijn de voorstoelen leverbaar met verwarmingselementen in de zittingen die eenvoudig met een druk op een knop kunnen worden in- en uitgeschakeld. De bestuurdersstoel is optioneel ook verkrijgbaar met een ingebouwd hydraulisch verings- en dempingssysteem, zodat hij ook op slechte wegen een uitzonderlijk zitcomfort biedt.


Dubbele bijrijdersstoel met uitklaptafeltje
In plaats van de enkele bijrijdersstoel, is ook een dubbele stoel verkrijgbaar. De rugleuning van de binnenste zitplaats daarvan kan voorzien worden van een handig uitklaptafeltje. Alle zitplaatsen zijn uitgerust met driepuntsveiligheidsgordels en afzonderlijke hoofdsteunen.


Stoelafdekkappen
Voor het afdekken van de stoelsteunen en de opbergruimtes onder de voorstoelen zijn speciale afdekkappen verkrijgbaar.


ComfortMatic-versnellingsbak
Deze geautomatiseerde versnellingsbak biedt niet alleen een maximum aan rijcomfort, met name in het stadsverkeer, maar ook een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik en de emissies. Al naar gelang zijn voorkeur kan de bestuurder behalve voor volautomatische bediening ook kiezen voor handmatig schakelen.


Achterdeuren met openingshoek van 270°
Voor maximaal gemak bij het laden en lossen bij beperkte ruimte zijn achterdeuren leverbaar die tot 270° zijn te openen. Dankzij speciale scharnieren kunnen de deuren in drie verschillende standen worden vastgezet.


Tussenschot
Om de laadruimte van de cabine te scheiden, hebt u de keuze uit een tussenschot met of zonder ruit. Als alternatief is een robuust stalen hekwerk leverbaar dat de bestuurder bij krachtig remmen beschermt tegen naar voren schuivende lading.


Uitneembare plafondlamp
Voor de verlichting van de laadruimte is een uitneembare plafondlamp verkrijgbaar die ook als looplamp kan worden gebruikt. Na het terugplaatsen in de houder wordt de lamp automatisch opgeladen.


Tot 7 zitplaatsen
Met maximaal vier zitplaatsen op de achterbank en twee of drie zitplaatsen voorin is de bestelwagen met dubbele cabine ideaal voor werkploegen.


Bergruimte onder achterbank
Onder de achterbank bevindt zich een royale bergruimte voor het bewaren van gereedschappen, werkkleding, uitrusting of andere spullen. (niet op alle versies)


Achterbank met drie of vier zitplaatsen
De achterbank van de bestelwagen met dubbele cabine telt drie of vier afzonderlijke zitplaatsen die elk zijn voorzien van driepuntsveiligheidsgordels.

Technologie van de nieuwste generatie

Moderne technologie ter verhoging van de efficiency.

Duidelijke en overzichtelijke informatie is een voorwaarde om efficiënt te kunnen werken. Daarom zijn de diverse veiligheids- en rijassistentiesystemen van de Ducato gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen. Datzelfde geldt ook voor de verschillende beschikbare audio- en infotainmentsystemen, die via Bluetooth® ook handsfree door middel van spraakcommando’s kunnen worden bediend.

Moderne informatie- en communicatietechnologie maakt het werk steeds makkelijker en efficiënter. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid. Daarom kunnen de beschikbare audio- en infotainmentsystemen van de Ducato via Bluetooth® ook handsfree door middel van spraakcommando’s worden bediend. Het Uconnect™-infotainmentsysteem kan daarnaast worden bediend met de toetsen op het stuurwiel, maar het is ook mogelijk te bellen en berichten te lezen via het 5-inch kleurentouchscreen in het dashboard. Bij de versie met geïntegreerd TomTom®-navigatiesysteem worden hierop behalve de kaart en routeaanwijzingen ook permanent bijgewerkte filemeldingen en waarschuwingen voor flitslocaties weergegeven.

Voor het opladen en aansluiten van allerhande mobiele apparaten zijn een Aux-ingang en een USB-poort in de middenconsole aangebracht. Voor extra oplaadcapaciteit kan een tweede USB-poort naast de 12V-aansluiting in het dashboard worden besteld. In plaats van de bekerhouders aan de
onderzijde van de middenconsole kan ook worden gekozen voor een afsluitbaar opbergvak dat plaats biedt een 15-inch laptop. Uiterst praktisch is de nieuwe multifunctionele houder die het mogelijk maakt een smartphone of tablet van maximaal 10 inch goed in het zicht op het dashboard te bevestigen.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Motoren

Nieuwe Euro 6-motoren

Voor de Ducato is een uitgebreide reeks motoren op diesel of aardgas (CNG) beschikbaar die allemaal voldoen aan de strenge Euro 6-emissienormen en uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Alle dieselmotoren maken gebruik van de geavanceerde MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie en zijn uitgerust met een GSI-schakelindicator. Optioneel kunnen ze worden uitgerust met een Start&Stop-systeem om het brandverbruik tot een minimum te beperken. Ze worden gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, die voor de Heavy-modellen is uitgevoerd met aangepaste overbrengingsverhoudingen.

 

ECoJEt

Nieuw in het leveringsprogramma van de Ducato is de 150 EcoJet Euro 6-motor die uitblinkt door zijn ongekend lage emissie- en verbruikswaarden. Deze milieuvriendelijke krachtbron is uitgerust met een pakket hightech voorzieningen, waaronder een Start&Stop-systeem, een dynamo met intelligente laadstroomregeling en elektro-hydraulische stuurbekrachtiging. Bovendien kan met een knop op het dashboard de ECO-functie worden ingeschakeld die de vermogens- en koppelafgifte tot het noodzakelijke beperkt en zo aanzienlijke brandstofbesparingen mogelijk maakt.

115 MultiJet2

 • - Cilinderinhoud: 1956 cm3
 • - Type: Viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • - Brandstofsysteem: Directe inspuiting van MultiJet2 common-rail-type met turbo en intercooler
 • - Max. vermogen: 115 pk (85 kW) bij 4000 t/min
 • - Max. koppel: 290 Nm bij 1750 t/min
 • - Milieunorm: Euro 6


130 MultiJet2

 • - Cilinderinhoud: 2287 cm3
 • - Type: Viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • - Brandstofsysteem: Directe inspuiting van MultiJet2 common-rail-type met turbo en intercooler
 • - Max. vermogen: 130 pk (96 kW) bij 3600 t/min
 • - Max. koppel: 320 Nm bij 1800 t/min
 • - Milieunorm: Euro 6


150 MultiJet2

 • - Cilinderinhoud: 2287 cm3
 • - Type: Viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • - Brandstofsysteem: Directe inspuiting van MultiJet2 common-rail-type met turbo en intercooler
 • - Max. vermogen: 150 pk (110 kW) bij 3600 t/min
 • - Max. koppel: 380 Nm bij 1500 t/min
 • - Milieunorm: Euro 6


150 EcoJet2

 • - Cilinderinhoud: 2287 cm3
 • - Type: Viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • - Brandstofsysteem: Directe inspuiting van MultiJet2 common-rail-type met turbo en intercooler
 • - Max. vermogen: 150 pk (110 kW) bij 3600 t/min
 • - Max. koppel: 380 Nm bij 1500 t/min
 • - Milieunorm: Euro 6

 

Voor wie maximaal wil besparen en ongehinderd door verkeersbelemmerende milieumaatregelen zijn werk wil doen, is de Ducato Natural Power met zijn sterke, op aardgas (CNG) draaiende motor de ideale oplossing. Anders dan bij een dieselmotor is de roetuitstoot nihil, terwijl de NOx-emissie tot 20% lager is. Ook de geluidsemissie is aanzienlijk geringer. De vijf onder de vloer geplaatste aardgascilinders met een gezamenlijke inhoud van 220 liter (vulgewicht 37 kg) zijn goed voor een actieradius van ca. 400 kilometer. Daarna schakelt de motor automatisch over op benzine.

140 Natural Power

 • - Cilinderinhoud: 2999 cm3
 • - Type: Viercilinder-in-lijn bi-fuel-motor
 • - Brandstofsysteem: Elektronisch multipoint-systeem (MPI) met gefaseerde sequentiële inspuiting, turbocompressor + intercooler en
    speciale verstuivers voor aardgas (CNG) en benzine
 • - Max. vermogen: 136 pk (100 kW) bij 3500 t/min
 • - Max. koppel: 350 Nm bij 1500 t/min
 • - Milieunorm: Euro 6

 

 

4x4 drive

Doe uw werk met maximale veiligheid onder alle omstandigheden. De nieuwe Ducato introduceert de mechanische 4x4-aandrijving, met automatische distributie van het aandrijfkoppel via een integrale verbinding. Beschikbaar voor 130 pk-motoren N1) en compatibel met alle voertuigbeveiligingssystemen.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Veiligheid

Veiligheidstechnologie van de nieuwste generatie

De Ducato is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen. Daardoor gaan zijn hoge prestaties samen met een maximum aan veiligheid, onder alle omstandigheden.


Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)
Dit systeem houdt het voertuig bestuurbaar in gevaarlijke situaties, zoals een plotselinge uitwijkmanoeuvre. Het bewaakt permanent een aantal kritische parameters, zoals zijdelingse acceleratie, rijsnelheid, grip en stuuruitslag. Wanneer uit berekeningen blijkt dat het voertuig een andere koers volgt dan bedoeld, grijpt het systeem in door het aandrijfkoppel te reduceren en de wielen afzonderlijk af te remmen, zodat de bestuurder het voertuig weer volledig onder controle kan krijgen.

Overhelbeveiliging (ERM)
Deze nieuwe functie van het ESC-systeem vermindert het risico dat het voertuig over de kop slaat bij een plotselinge manoeuvre met hoge snelheid. Bij lage snelheden gaat de functie het overhellen in bochten tegen.

Load Adaptive Control (LAC)
Dit in het ESC geïntegreerde systeem bewaakt tijdens het rijden voortdurend de beladingscondities van het voertuig, met name het totaalgewicht en het zwaartepunt. Op basis hiervan worden de drempelwaarden voor het ingrijpen van elektronische veiligheidssystemen als ABS, ASR, ESC en ERM zodanig aangepast dat deze functies zo effectief mogelijk werken.

Traction+
Traction+ is een innovatief tractieregelsysteem dat zorgt dat de aandrijfkracht ook op slechte of gladde wegen behouden blijft. Wanneer een van de aangedreven wielen grip verliest en dreigt door te slippen, zorgt het systeem dat dit wiel wordt afgeremd en meer aandrijfkoppel wordt overgebracht naar het wiel dat de meeste grip heeft. Hierdoor blijft het voertuig beter bestuurbaar.

Hill Descent Control (HDC)
Deze functie maakt het mogelijk om hellingen tot 50% op gecontroleerde wijze af te dalen, zonder het rem- en gaspedaal te hoeven bedienen. Zo kan de bestuurder zich volledig op het sturen concentreren.

Lane Departure Warning System (LDWS)
Dit systeem waarschuwt de bestuurder door middel van visuele en akoestische signalen als het voertuig mogelijk onbedoeld van rijstrook dreigt te veranderen. Het systeem werkt ook in weersomstandigheden met beperkt zicht.

Verkeersbordherkenning (TSR)
Met behulp van een camera herkent het TSR-systeem verkeersborden – ook matrixborden – voor maximumsnelheden en inhaalverboden. De bestuurder wordt vervolgens gewaarschuwd door de borden op het display in het dashboard weer te geven.

Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS)
Dit systeem controleert permanent de bandenspanning. Wanneer deze te laag wordt, verschijnt er een waarschuwing op het display in het instrumentenpaneel.

Grootlichtassistentie
Deze functie regelt het in- en uitschakelen van het grootlicht van de koplampen en zorgt voor maximaal zicht in het donker. Bij nadering van een tegenligger schakelt het systeem automatisch over op dimlicht om verblinding te voorkomen.

Regensensor en lichtsensor
De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in zodra het begint te regenen en regelt de wissnelheid al naar gelang de intensiteit van de bui. De lichtsensor schakelt automatisch het dimlicht in zodra er onvoldoende daglicht is.

Cruise control met snelheidsbegrenzer
Cruise control zorgt voor handhaving van een ingestelde kruissnelheid zonder het gaspedaal te hoeven bedienen. De snelheidsbegrenzer* voorkomt overschrijding van een zelf in te stellen maximumsnelheid, wat niet alleen de veiligheid ten goede komt, maar ook het risico op snelheidsboetes vermindert. Door het gaspedaal volledig in te drukken, is het mogelijk de ingestelde limiet tijdelijk te overschrijden, bijvoorbeeld voor een inhaalmanoeuvre.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Veelzijdigheid

Leveringsprogramma

De Ducato Bestelwagen is leverbaar in vier gewichtsklassen met GVW’s vanaf 2800 tot 3500 kg. Daarnaast is er de zwaardere Ducato Bestelwagen Heavy die verkrijgbaar is in drie GVW-categorieën, variërend van 3500 tot 4250 kg.
Met vier verschillende wielbasisvarianten, vijf voertuiglengtes, drie binnenhoogtes en maximale laadvermogens variërend van 955 tot 2190 kg, is er altijd een Ducato-bestelwagen die exact aan uw transporteisen voldoet. Een bestelwagen met dubbele cabine en de pick-up met naar drie zijden kantelbare kipperlaadbak completeren het zeer uitgebreide leveringsaanbod van de Ducato Bestelwagen.

De achterbank van de bestelwagen met dubbele cabine telt drie of vier comfortabele zitplaatsen met driepuntsveiligheidsgordels. De achterdeuren zijn ook leverbaar met ruiten.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Fleet

Voor bedrijven met groeiplannen is één Ducato misschien niet genoeg. Speciaal voor die ondernemingen biedt Fiat Professional op maat gesneden oplossingen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in deze bedrijfswagen?

Overzicht

Fiat Ducato Goederenvervoer

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat Ducato Goederenvervoer
Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Fiat Professional Ducato voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw bedrijfswagen gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.